Hvad siger gæsterne ...

Anmeldelser fra Tripadvisor

Anya K

Hyggeligt, meget rent og fantastisk natur

“Skøn lille plads, hvor renlighed og kundepleje er høj. “Camping fatter” er at finde på pladsen 24/7 og selvom de altid render rundt med en spand og gør rent, samler skrald op, hjælper gæster med installering eller andet praktisk, har de altid et smil på læberne og tid til en lille snak.

Vi har i 2 weekender over sommeren hafte lejet hytter. Hytterne er små men godt indrettet med fint plads til 4 personer. Sengene er rigtigt gode. Pladsen oser af hygge, og dejligt praktisk som udgangspunkt til flere skønne steder i Nordjylland . Den lokale strand kun 300 mtr væk . Men ellers er der rig mulighed for gode gå ture og masser af frisk havluft”

Helle M

Camping når det er bedst

“Søndag til torsdag efter pinse , havde bestilt plads men havde ikke forventet at få en af pladsens bedste pladser med udsigt over Nordsøen, godt på plads, de absolut hyggeligste værtspar .

Pladsen er ikke til fastliggere som sådan , primært autocampere på vej sydover eller nord til Norge , Færøerne eller Island . Det gør pladsen livlig

Et dejligt sted hvor jeg gerne kommer tilbage 🌸”

Louise V Holm

Dejligt personale, smilende, glad og imødekommende

“Skøn campingplads der tænker på familier, den er ikke fyldt med drukkenbolte som man ellers ser på mange af Nordjyllands pladser. Derud over er der en fantastisk natur og en super dejlig udsigt til havet, det bliver simpelthen ikke smukkere.

Pladsen er alt i alt udenmærket og stemmer ok overens med prisen :)”

constanzestengert

Fin lille campingplads med sød personale

“Vi sov én nat i én af de nye hytter. De duftede stadig nyt og dejligt og alt var rent og pænt. Alt var nemt at finde på campingpladsen. Vi bestilte rundstykker til næste morgen som man allerede kan hente fra kl 7 af, en dejlig service. Bruser og toiletter var rene og stranden lige rundt om hjørnet. Det tog os omkring 12 min at gå fra campingpladsen til Hirtshals gågade. En fin oplevelse!”

Jette P

Super hyggeligt

“Vi have en enkel overnatning i en af de små hytter:-) super betjening da vi tjekkede ind og meget venlig og smilene betjening.

En skøn lille campingplads som er meget familie venlig. Vi kommer gerne igen :)”

2010CamPisTen

skøn campingplads i Hirtshals

“Et besøg på Hirtshals campingplads er en dejlig oplevelse. Pladsen har ikke luksus forhold, men den dejligste natur. Tæt på Vesterhavet, hvor man kan opleve de skønneste solnedgange. Pladsen ligger i gå afstand af byen, hvor der ofte er arrangementer for turister.”

Markus Vähäsarja

Fantastisk stop over sted.

“Det var dejligt sted at stoppe, når man kom med færge fra Norge. Jeg reserverede online og kom endda efter lukketid, jeg kunne komme ind og betale om morgenen. Dejlig havudsigt og rene faciliteter. God pris i lavsæsonen. Ikke overfyldt i slutningen af september.”

Brt

Godt sted før du tager færgen

“Godt sted før du tager færgen. Faciliteterne er rene, pletterne rummelige, personalet er venligt og der er en flot udsigt over havet og fyret. Det er kun 5 minutters kørsel til færgen.”

Trond O

Dejlig camping og faciliteter med fremragende udsigt

“Vi har været her flere gange, og vil helt sikkert vende tilbage. Der er gåafstand til Hirtshals by og attraktioner Hirtshals Fyr og Bunker museum. Camping området er fladt med en fremragende udsigt mod havet.”

PietVelo – AllrideAFrika

Perfekt til færge!

“God camping tæt på færgen. Perfekt beliggenhed. Har alt der er nødvendigt. En mindre ting: køkken og fællesrum for lille til hosting store grupper (af rejsende). Vi havde ikke plads til madlavning som det regner udenfor. Campingpladsen ligger tæt på fyret og verdenskrigsbunkerne. En god tur til at dræbe tid, mens du venter på færgen.”

LeeLime2017

mere end et stop over

“Vi ankom til Hirtshals camping kl. 10 efter at have taget fra farvelægge fra Norge. Vi planlagde at bo en nat. Campingpladsen har sådan en flot udsigt og rigtig dejligt sted, vi slutter yo opholder sig 2 nætter. Faciliteter (badeværelser og brusere) er helt rene og ejerne nice folk og meget indbydende.”

Poul8392

Dejlig campingplads

“Rent velholdt campingplads tæt på færgen. Det ligger midt på den skrænt og godt praktisk, hvis din tager af sted for at besøge den bunker museum som det er lige ved siden af campingpladsen. Manden i stedet kontor var hjælpsom på hans oplysninger om det lokale område gav”

Michael

Dette sted har mere potentiale, end du forventer

“Ligesom de fleste mennesker brugte vi denne camping til at sove før færgen til Norge. Vi boede der 2 nætter i et telt – men jeg ønsker, at det var 1 dag mere. Først og fremmest modtagelsen – det var den bedste campingkundepleje, jeg har set hidtil. Conni gør et fantastisk arbejde. Teltpladser er nummereret, og der er mulighed for elektricitet. Sanitærbygningen er stor og ren – jeg synes, at andre campingpladser burde lære af denne ”hvordan man gør toiletter / brusere”. Først blev vi lidt skuffede over, at teltpladserne er langt væk fra “havudsigt” – men når vi først fandt ud af, at det kan være lidt blæsende, var vi glade for, at vi er bag buskene (udsigterne der er stadig dejlige – ingen bekymringer;) . Campingpladsen er faktisk placeret 50 m fra havbredden. Lige ved siden af…”

Sailrepair

Et stort godt organiseret campingplads

“Det er en kæmpe campingplads ved kysten i det nordlige Danmark. Vi brugte det til 1 nat efter passage fra Langesund i Norge i Hirtshals. The ship fik i en 7:00 og mange af reservationer i stedet uden en forud reservationer. Receptionen, er vel-organiseret og hurtigt og det er det vigtigste du får tildelt en plads nummer. Det er et meget blæsende stedet, men rent og toilettet faciliteterne var fantastisk med masser af brusere. Der er også en tv-stue og køkken område, der er en fantastisk for dem under et lærred. Hirtshals by ligger i gåafstand til det Bunker museum, akvariet er også i byen, og var det ikke for at rejste ned til Holland til at fange på færgen næste dag ville vi har boet længere tid i Hirtshals er en spændende by. Kan ikke huske hvad det koster præcis men det…”